Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεων GRBossible για την επιχειρηματικότητα, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η καινοτομία στην αγροδιατροφή», η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδυκτιακά μέσω της πλατφόρμας zoom και θα μεταδοθεί live από το Facebook page του skywalker.gr και το site «Βγαίνουμε Μπροστά»  την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00- 16:00.

Η πανδημία επέβαλε την επαναξιολόγηση των προτεραιοτήτων όλων μας, κάθε πολίτη, της κοινωνίας, αλλά και της Πολιτείας, ακόμα και της οικονομίας. Το καίριο ερώτημα είναι πώς μπορεί ο πρωτογενής τομέας και τα εμπλεκόμενα στάδια παραγωγής τροφής να συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας της αγροδιατροφικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας τη διατροφική ασφάλεια και πληρότητα σε τοπικό επίπεδο κοινωνίας, όπως και στο διατοπικό επίπεδο της παγκόσμιας οικονομίας.

Στο πλαίσιο της ημερίδας εκπρόσωποι επιχειρηματίες από τον αγροδιατροφικό τομέα και θεσμικοί εκπρόσωποι θα αναπτύξουν τη σπουδαιότητα της διατροφικής αυτάρκειας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς και έπειτα από αυτή.

Η συζήτηση ενδιαφέρει επενδυτές, επιχειρηματίες του τομέα της αγροδιατροφής, στελέχη αγροτικών συνεταιρισμών, ερευνητές και οικονομικούς αναλυτές αλλά και κάθε πολίτη.


 


Χορηγοί Επικοινωνίας

starkentrikhsellados logo
businessnewsgrlogoNEW
edailylogo
startupperlogolast
enallaktikoslogo
omorfizoilogo
agronealogo
stentoraslogo
tv star logo
zouglalogo
emeagrlogolast
startupgrlogolast
thats life logo
business womanlogo2
supportbusinesslogonew
 
epixeirologo
eradiologo
economialogo
deallogonew
Sigma MediaLogo
pinkgrlogo
settlegr logo2
 

  
Διοργάνωση

skywalkerlogo swsto