BEng, MSc
Επιχειρηματίας Τροφίμων και Τουρισμού
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά το Βαρβάκειο, σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός (Διοίκηση Παραγωγής) στο Πανεπιστήμιο Πατρών και Master in Management Science από το Cranfield University (UK), με εξειδίκευση στις ολοκληρωμένες μεθοδολογίες ανάπτυξης προϊόντων (QFD). Συμμετείχε σε project στην Αγγλία και το Ουζμπεκιστάν, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα όπου αρχικά εργάστηκε σε εταιρίες συμβούλων στη διαχείριση μεγάλων Προγραμμάτων υποδομής και σε έργα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά το Βαρβάκειο, σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός (Διοίκηση Παραγωγής) στο Πανεπιστήμιο Πατρών και Master in Management Science από το Cranfield University (UK), με εξειδίκευση στις ολοκληρωμένες μεθοδολογίες ανάπτυξης προϊόντων (QFD). Συμμετείχε σε project στην Αγγλία και το Ουζμπεκιστάν, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα όπου αρχικά εργάστηκε σε εταιρίες συμβούλων στη διαχείριση μεγάλων Προγραμμάτων υποδομής και σε έργα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ήταν Δ/ντης Ιδιωτικών Έργων και υπεύθυνος για μεγάλα προγράμματα περιφερειακής ανάπτυξης στην ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ (θυγατρική ΕΟΤ), ενώ συνεργάστηκε με εταιρία Νέων Τεχνολογιών ως Εμπορικός Δ/ντής. Ακολούθως συμμετείχε ως στέλεχος και εταίρος σε εταιρίες Συμβούλων Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Συνεδρίων (PR & Event management).Με αυτή την εμπειρία δημιούργησε την “ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ”, μοναδική εταιρία ολοκληρωμένης ανάδειξης Ξενοδοχείων και Προορισμών μέσω της προώθησης Επώνυμων Τοπικών προϊόντων, ένα concept που αναδεικνύεται πλέον με τη συνεργασία της ΠΟΞ και πολλών φορέων και Υπουργείων (ΣΕΒΕ, ΣΕΒΙΤΕΛ κλπ).
Είναι συνιδρυτής της Μεθοδολογίας Διαχείρισης Ασφαλών Προορισμών FLATOD-19, δημιουργός γνωστών Newsletter (“ΦΡΑΣΗ της Εβδομάδας”) με θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης, Διατροφής και Τουρισμού και συγγραφέας 2 βιβλίων. Έχει διδάξει σε ΚΕΚ και Κολλέγια, ενώ αρθρογραφεί για θέματα Αυθεντικότητας, Τουρισμού και Τροφίμων.