Βη Μπουγάνη/Vee Bougani, Culinary Arts Consultant & Founder/Director Sustainable Food Movement in Greece
Ιδρύτρια της Sustainable Food Movement in Greece και Σύμβουλος Επιχειρήσεων Γαστρονομίας με εξειδίκευση στην αειφόρο ανάπτυξη.
Απόφοιτος του King’s College London στο τμήμα Cultural and Creative Industries, έχει μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τις Δημόσιες Σχέσεις και την αναζήτηση και άντληση χρηματοοικονομικών κεφαλαίων. Από το 2013 είναι Freelance Food & Travel Editor για το Time Out Group, το Forbes Travel Guide και τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες CN Traveler και Lonelyplanet. Έζησε πάνω από 10 χρόνια στο Λονδίνο και τα τελευταία χρόνια έχει ολοκληρώσει επαγγελματικά projects σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή. Τα τελευταία 2 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Ασχολείται με την αειφόρο γαστρονομία από το 2013 και εστιάζει στη βιώσιμη εξέλιξη επαγγελματιών και επιχειρήσεων Γαστρονομίας καθώς και στη βιώσιμη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Μέσα από την “Sustainable Food Movement in Greece” η αποστολή της είναι η προώθηση της αειφόρου γαστρονομίας με απώτερο σκοπό τη μείωση του food waste στην Ελλάδα. Το motto της είναι «Από τον Άνθρωπο – Με τον Άνθρωπο – Για τον Άνθρωπο».
Βρείτε την εδώ: https://www.linkedin.com/in/vee-bougani-aab6482a/