Social Entrepreneur & Food Sustainability Expert. Διευθυντικό στέλεχος και συνιδρύτρια του Sustainable Food Movement Greece & Ιδρύτρια της Foodity. H Bη είναι Σύμβουλος Αειφορίας για τις επιχειρήσεις στη βιομηχανία της Γαστρονομίας από το 2013. Είναι απόφοιτος του King’s College London στο τμήμα “Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες” με δεκατή εργασιακή εμπειρία στη Πολιτιστική Βιομηχανία στην Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο.
Είναι επαγγελματίας σεφ από την ηλικία των 20 ετών και από το 2012 έως και το 2017 εργάστηκε ως Culinary Arts Consultant και Travel & Food Editor στα ψηφιακά έντυπα: Time Out Group, Lonely Planet, Forbes Travel Guide, CN Traveler, the Londonist & the Thrillist. Το πάθος της είναι το φαγητό και έχει επικεντρωθεί επαγγελματικά στις αρχές της αειφορίας στη γαστρονομία και στο τουρισμό τα τελευταία 6 χρόνια. Έχει ζήσει πάνω από 10 χρόνια στο Λονδίνο κι έχει ηγηθεί διάφορα γαστρονομικά projects σε άλλες χώρες της Ευρώπης, στην Αμερικής και στη Μέση Ανατολή. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα από το 2015, συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη για τη μείωση των απορριμμάτων τροφής στην Ελλάδα, κυρίως στα διακεκριμένα εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες και άλλα σημεία μαζικής φιλοξενίας.