grbossibleLOGOfasa2

kerabosphoto

Co Founder KERABOSS CARS MANUFACTURING

H Στέλλα Κεραμπός είναι η ιδρύτρια της εταιρίας «KERABOSS CARS MANUFACTURING» και η καρδιά της κατασκευής των αυτοκινήτων «KERABOSS SUPER K».

Είναι παντρεμένη τα τελευταία 25 χρόνια με τον Παύλο Κεραμπός, ο οποίος είχε καταλυτικό ρόλο στην εμπειρία και ενασχόλησή της με τα αυτοκίνητα και την κατασκευή τους.

Έχει το μεγαλύτερο portfolio κατασκευών, σχεδιασμών και εξέλιξης των αυτοκινήτων στην Ελλάδα από το 1975, κάνοντας μόδα τα ιδιαίτερα cabrio αυτοκίνητα, εκδίδοντας τις πρώτες άδειες cabrio και λανσάροντας πολλές άλλες κατασκευές αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Η Στέλλα Κεραμπός με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών Επιχειρήσεων, εργάστηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» (όπου έκανε την πρακτική της άσκηση), στο τμήμα του Μάρκετινγκ και των Δημοσίων Σχέσεων αλλά και στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Το ανήσυχο και καλλιτεχνικό της πνεύμα μαζί με τις εικαστικές δημιουργίες του συζύγου της, την ώθησαν να ασχοληθεί με την Ιστορία Τέχνης και την οργάνωση - επιμέλεια εκθέσεων, με τα οποία ασχολήθηκε επαγγελματικά για τέσσερα περίπου έτη. Διατηρεί μέχρι και σήμερα την Αίθουσα Τέχνης «Pavlos Kerabos».

Στη συνέχεια και λόγω της έντονης επιρροής από τον σύζυγό της, ξεκίνησε η ενασχόλησή της με τα αυτοκίνητα, τα οποία τη μάγεψαν στο δημιουργικό και κατασκευαστικό τους σκέλος. Αρχικά ασχολήθηκε με τις ηλεκτρονικές τους βελτιώσεις–αναβαθμίσεις, ύστερα από ειδική εκπαίδευση που έλαβε στη Γερμανία σε εξειδικευμένους οίκους αναβαθμίσεων.

Ωστόσο, το μεγάλο και συναρπαστικό βήμα ήταν η υλοποίηση του οράματός της, της κατασκευής του επιβατικού αυτοκινήτου «KERABOSS», αξιοποιώντας στο μέγιστο την εμπειρία και την καθοδήγηση του συζύγου της.

Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του KERABOSS,  πέρα από την υλοποίηση του προσωπικού οράματός τους, έκαναν και την Ελλάδα υπερήφανη, δίνοντας και μια απάντηση στην εύλογη απορία των ξένων, που στις χώρες τους κατασκευάζονται αυτοκίνητα εδώ και 150 χρόνια: «Στην Ελλάδα τι αυτοκίνητα κατασκευάζετε;».

Το 2022, μετά από 14 χρόνια μεγάλου γραφειοκρατικού αγώνα, το «KERABOSS SUPER K» αποτελεί το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο που πήρε έγκριση, πωλείται και κυκλοφορεί επισήμως στους δρόμους.

Το «KERABOSS» δεν προέρχεται από συναρμολόγηση ούτε από μετατροπή αυτοκινήτου, όπως ήταν όλα όσα υπήρχαν στην Ελλάδα έως τότε.

Σημαντική αναγνώριση και επιβεβαίωση μέσα από πολλά άλλα δημοσιεύματα αποτελεί και η αναφορά του γνωστού γερμανικού περιοδικού «Stern», που γράφει χαρακτηριστικά ότι «…μετά από μια μακρά στάση στη βιομηχανία, η Ελλάδα επιστρέφει στην αυτοκινητοβιομηχανία με το KERABOSS…».

Ο χώρος μέσα στον οποίο δημιουργήθηκε και κατασκευάστηκε το «KERABOSS» αποτελεί ένα μοναδικό και ιδιαίτερα καλλιτεχνικό περιβάλλον παγκοσμίως, συνδυάζοντας αυτοκίνητα και έργα τέχνης και είναι διακοσμημένος με τα έργα ζωγραφικής του Παύλου Κεραμπός.

Στόχος τώρα για τη Στέλλα Κεραμπός είναι το αυτοκίνητο «KERABOSS», μεταξύ άλλων, να  αποτελέσει δυνατό και ιδιαίτερο τουριστικό προϊόν, ειδικά για τους επαγγελματίες των «rent a car» στα νησιά μας, παρέχοντας στους τουρίστες που τιμούν τη χώρα μας 100% ελληνικές διακοπές με το ελληνικό αυτοκίνητο «KERABOSS».

GRBossible 2023

Festival
Workshop
Πρόγραμμα
Εισηγητές
Dr. Jorge-A. Sanchez-P.
Streza Daniel
Fotitzidis Tolee
Αναγνωστοπούλου Μαρία-Γαβριέλλα
Βαϊόπουλος Ευθύμης
Βλάχος Γιώργος
Βογιατζής Μάριος
Γεωργαλά Μαρία
Γεωργίου Άγις
Γιαννούλη Δέσποινα
Γκικοπούλη Δωροθέα
Εγγλεζάκης Γιώργος
Ζησιμάτος Γιάννης
Κίσσας Κωνσταντίνος
Κλειδά Φανή
Κόντος Τζώρτζης
Κότσιφα Ολίβια
Κρύπας Θωμάς
Κυριακοπούλου Αγάπη
Κώτης Γιάννης
Λαγούδη Έλενα
Μαρίνου-Ξύδη Ανδριαννή
Μέγας Γιώργος
Μιχαηλίδου Ελισάβετ-Ειρήνη
Μπάκουλη Άννα
Οικονόμου Παναγιώτης
Παρατσόκης Γιώργος
Ροΐδης Μάριος
Σταμπουλής Γιώργος
Τεάζης Ιωάννης
Τεκίδου Λία
Τσαφαράς Σπύρος
Χασανδρινού Μαριτίνα
Χωματίδης Δημήτρης
Open Talks
Πρόγραμμα
Ομιλητές
Economides Peter
Fotitzidis Tolee
Karydis-Karandreas Alexandros
Keraboss Stella
Αλεξίου-Χατζάκη Αικατερίνη
Αρμύρα Έλλη
Γκικοπούλη Δωροθέα
Καραγιαννάκη Αγγελική
Κόλλιας Στέφανος
Κριεμάδης Θάνος
Κυριακοπούλου Αγάπη
Λάμπρου Παντελής
Μοζ Αλέξανδρος
Νούσιας Αλέξανδρος
Παπαδούλη Κατερίνα
Σουλτάτη Δήμητρα
Σωτηριάδης Παύλος-Πέτρος
Τσαντίλας Παναγιώτης
Φούσκας Κωνσταντίνος
Χελιώτη Ελένη
Πληροφορίες Εταιρικής Συμμετοχής
Τοποθεσία
Start-ups
Meeting Corner Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων
Υποστηρικτές & Χορηγοί
Σε ποιους απευθύνεται
Φόρμα Συμμετοχής Επισκεπτών
Βραβεία
Αντικείμενα Βραβείων
Επιτροπή Αξιολόγησης
Αναγνωστοπούλου Μαρία-Γαβριέλλα
Γκορτζής Αντώνης
Κώτης Γιάννης
Ντάλλας Βίκυ
Παράσχου Κατερίνα
Τσίλογλου Αναστασία
Όροι Δήλωσης Συμμετοχής
Τρόπος Πληρωμής
Υποβολή Υποψηφιότητας
Για εταιρίες: Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Επικοινωνία

Εγγραφή στο newsletter