grbossibleLOGOfasa2

katomerisphoto2

Ο κ. Στυλιανός Κατωμέρης είναι από το 2002 έως και σήμερα σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα επιχειρησιακής ανασυγκρότησης και στόχευσης. Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται και στην Κοινωνιολογία των επιχειρήσεων, στην ανάπτυξη S.R.O.I. και την διατμηματική επικοινωνία. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ), κάτοχος MSc Κοινωνικής Πολιτικής και υποψήφιος Διδάκτωρ Παντείου - Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής - Σχολή Πολιτικής Επιστήμης.

Κατά την επαγγελματική του σταδιοδρομία - από το 1982 - εργάστηκε ως στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ξεκινώντας από την βάση της ιεραρχίας ανέλαβε σταδιακά την ευθύνη μεσαίων και ανώτατων θέσεων σε αυτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα εργάστηκε ως διευθυντής πωλήσεων και marketing σε εταιρείες ειδών ευρείας κατανάλωσης, λευκών ηλεκτρικών συσκευών αλλά και άλλων βιομηχανικών ειδών. Επιπλέον διετέλεσε Γενικός διευθυντής σε εταιρεία Logistics στην Ελλάδα. Στα 7 χρόνια παραμονής του στο εξωτερικό διετέλεσε Εμπορικός διευθυντής στην Ανατολική Ευρώπη σε εταιρεία ειδών διατροφής και Γενικός διευθυντής στην Κεντρική Ευρώπη σε Ελληνική πολυεθνική εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών και συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

Μιλάει Αγγλικά (C2), είναι πολύ καλός χειριστής MS Office (Acta cert) και έχει παρακολουθήσει επιτυχώς πλήθος σεμιναρίων στρατηγικής, εκπαίδευσης εκπαιδευτών, marketing, κυβερνητικής και χρηματοοικονομικών.

Είναι πατέρας τριών παιδιών, έχει hobby την ιστιοπλοΐα και προσφέρει εθελοντικό έργο σε πολλά τοπικά πολιτιστικά δρώμενα. Έχει διατελέσει επί μακρόν πρόεδρος Δ.Σ. πολιτιστικού συλλόγου στην Γλυφάδα και είναι ιδρυτής θεατρικών ομάδων (ενηλίκων, και παιδιών) αλλά και άλλων πρωτοβουλιών με στόχο την πολιτιστική ανάδειξη της περιοχής.

Από το 2013 δρα και στο πεδίο της Κοινωνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος Δ.Ε. της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ.) «Αλληλεγγύη Νοτίων Προαστίων» από το 2013 έως σήμερα η οποία επιχειρεί στον χώρο της συμβουλευτικής και του εναλλακτικού τουρισμού. Ήταν ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος Δ.Σ. του Περιφερειακού Μηχανισμού των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων Αττικής (Πε.Μη.Κοιν.Σ.Επ. Αττικής - ΑΜΚΕ) από το 2014 έως το 2019. Το 2018 συνέβαλλε ως ιδρυτικό μέλος στην ίδρυση της «Δυναμικής» ένωσης φορέων Κ.ΑΛ.Ο και σήμερα είναι αντιπρόεδρος Δ.Σ. Συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του κλάδου της κοινωνικής επιχειρηματικότητας προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες του μέσω του δημόσιου λόγου του (ομιλίες, παρεμβάσεις, συνέδρια, δωρεάν σεμινάρια, αρθρογραφία κ.α.) και συμβουλευτικής στις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (Κοιν.Σ.Επ.) με στόχευση σε εκείνες που δεν έχουν πόρους για αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών.

GRBossible 2019

Festival
Συνέδριο «Επιχειρηματική Αειφορία»
Πρόγραμμα
Ομιλητές
Kayali Iyad
Αγγελίδου Μάρα
Αραβώσης Κωνσταντίνος
Βασιλάκη Βαρβάρα
Γεωργιάδου Κωνσταντίνα
Γεωργίου Γιάννης
Δήμα Θεοδώρα
Ευθυμιάτου Χριστίνα
Κάππας Ξενοφώντας
Καραβούλιας Αργύρης
Λασκαρίδη Σουζάνα
Λουφάκης Κυριάκος
Λυγισάκης Νικόλαος
Μακρόπουλος Νικόλαος
Μιχαηλίδης Δημήτρης
Μιχαηλίδου Ελισάβετ-Ειρήνη
Μπουγάνη Βη
Μπρέχας Λουκάς
Μωραΐτης Μπάμπης
Παπαδόπουλος Βασίλειος
Πειρασμάκη Χριστιάνα
Ταπεινός Γρηγόρης
Ταπραντζή Μελίνα
Τσιρώνης Γιάννης
Φυντάνης Δημήτρης
Χατζάκης Νεκτάριος
Χατζηνταβίδου Ιωάννα
Χωματίδης Δημήτρης
Workshop
Πρόγραμμα
Παρουσιάσεις
Εισηγητές
Αδελφόπουλος Θέμης
Αλεξάκη Νταϊάνα
Αναγνωστόπουλος Γιάννης
Αργυρόπουλος Γιώργος
Αυγερινού Αναστασία
Ζαρωτιάδου Μαρία
Καλαφάτης Γιάννης
Καντιδάκης Αντώνης
Κατσούλας Στάθης
Κατωμέρης Στυλιανός
Κλειδά Φανή
Κοντός Λευτέρης
Κράβαρη Αφροδίτη
Κρύπας Θωμάς
Κυπριώτης Λάμπρος
Κυριακίδου Ολίβια
Κώτης Γιάννης
Λαγουμίδου Ιωάννα
Λάμπρου Παντελής
Νούσιας Αλέξανδρος
Οικονόμου Παναγιώτης
Πατσέλης Νίκος
Πεδιώτης Μιχάλης
Τσομπάνη Χριστιάνα
Χατζάκης Νεκτάριος
Βραβεία
Αντικείμενα Βραβείων
Πλεονεκτήματα Συμμετοχής
Επιτροπή Αξιολόγησης
Όροι Δήλωσης Συμμετοχής
Προσφορά Υποψηφιότητας
Τρόπος Πληρωμής
Πληροφορίες Εταιρικής Συμμετοχής
Τοποθεσία
Startups
Υποστηρικτές
Community Supporters
Φόρμα Συμμετοχής Επισκεπτών
Απολογιστικό Δελτίο Τύπου

Εγγραφή στο newsletter