GrBossible 2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αξιακός Επαναπροσδιορισμός της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

26 Νοεμβρίου 2016, HELEXPO Μαρούσι

Στο πλαίσιο του GR Bossible, του πρώτου φεστιβάλ αφιερωμένου στη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα, το Skywalker.gr διοργανώνει στις 26 Νοεμβρίου το συνέδριο για τον «Αξιακό Επαναπροσδιορισμό της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας» στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO, Λεωφ. Κηφισίας 39, στο Μαρούσι.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει σημαντικούς ομιλητές από τον πολιτικό, θεσμικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο, που θα παρουσιάσουν απόψεις, θεωρητικές προσεγγίσεις, αλλά και εμπειρία για την αναγκαιότητα του αξιακού επαναπροσδιορισμού του επιχειρείν και για τη στρατηγική παραγωγής νέας ατομικής και συλλογικής αξίας.

 Ενδεικτικά οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι οι εξής:

 • «Η Ιστορία της  Ελληνικής Επιχειρηματικότητας» με ομιλητή τον κύριο Ανδρέα Λοβέρδο, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
 • Panel I: «Αποτυπώνοντας την Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα του Σήμερα» με συμμετέχοντες τον Δρ. Κυριάκο Ποζρικίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο του εθνικού εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ – HELEXPO A.E., τον κύριο Δημήτρη Μιχαηλίδη, Δημοσιογράφο «ΑγροΝέα»την κυρία Μίνα Φειδά, Πρόεδρο ΦΕΙΔΑΣ, Δ.Ι., Α.Ε., τον Δρ. Χρήστο Διαμαντόπουλο, Καθηγητή, Σύμβουλο Δ.Σ. Endeavor Greece, Επιστημονικό Υπεύθυνο «ΣΥΝΘΕΣΙΣ», μόνιμο μέλος του Ακαδημαϊκού Σώματος «LUDWIG VON MISES INSTITUTE», τον κύριο Νίκο Καραγεωργίου, Πρόεδρο Ε.Σ.Β.Ε.Π., Αντιπρόεδρο Σ.Β.Α.Π.
 • Key Note Speech: «Αναγκαίες Στρατηγικές Ανάπτυξης και Στήριξης της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας» με κεντρική ομιλήτρια την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη,Βουλευτή Α΄ Αθηνών, πρώην Υπουργό
 • Panel IΙ: «Ανάγκη, Ρόλος και Αξιακός Μετασχηματισμός» με συμμετέχοντες την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα & την Ευρώπη, τον κύριο Αντώνη Ε. Γκορτζή, Πρόεδρο Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής & Πρόεδρο Ευρώπης του Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής, την κυρία  Νάνσυ Παπαπλεξανδρή, Ομ. Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την κυρία Κατερίνα Κατσούλη, CSR & Sustainability Director, Grant Thornton Greece και τον κύριο Γιάννη Σύρρο, Γενικό Διευθυντή ΣΕΠΕ, Μέλος  ΔΣ DIGITALEUROPE, Αντιπρόεδρο για την Ευρώπη WITSA

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Σκοπός του GR Bossible είναι η συνάντηση του οικοσυστήματος της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας με τους νέους και εν δυνάμει επιχειρηματίες σε μια ενιαία φυσική πλατφόρμα παρουσίας, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης.

To φεστιβάλ απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες,  σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες του «επιχειρείν» ως εναλλακτικού δρόμου επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας,  καθώς και σε όλους όσοι  απαρτίζουν το επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.bossible.gr/

Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υποστηρικτές:

 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΕΠΕ)
 • ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS
 • ΚΕΝΤΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΜΕΛ)
 • SMART PRESS
 • ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΥΝΘΕΣΙΣ

Υπό την Αιγίδα:

 • ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ (ΕΣΥΝΕ)
 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ, NEWS247, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, INSIDER.GR, ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ, INFOCOM.GR, MAGDASNEWS.GR, STARTUP.GR, ECOZEN.GR , BUSINESS WOMAN, YOUTH ENTREPRENEURSHIP CLUB, SUPPORTBUSINESS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 242, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

 Bossible 1280x720deltioAksiakos