Παρουσίαση Βιβλίου

«Σκέψεις για την αγροτική Ανάπτυξη»

Μια νέα πρωτοβουλία ανέλαβε, αυτή τη φορά στον χώρο των εκδόσεων, το Skywalker.gr. Oι εκδόσεις Στέντορας παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Μιχαηλίδη «Σκέψεις για την αγροτική ανάπτυξη», ένα πόνημα απαρτιζόμενο από κείμενα για την αγροτική ανάπτυξη.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 στις 21:00 στην Πνευματική Εστία Βούλας (Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου, Αγίου Ιωάννου 2 ή/& Ζεφύρου 2, 166 73 Βούλα).

Πρόκειται για αναδημοσίευση άρθρων που γράφτηκαν για λογαριασμό των εφημερίδων «Skywalker Freepress» και «Στέντορας» και τα τελευταία δύο χρόνια για τον ιστότοπο stentoras.gr.

Οι εκδόσεις Στέντορας συγκεντρώνουν και θέτουν στη διάθεση του αναγνώστη επίκαιρα κείμενα για την αγροτική και την κοινωνική οικονομία, καθώς και την τοπική ανάπτυξη, πεδία ιδωμένα με την ιδιαίτερη ματιά του Δ. Μιχαηλίδη.

Στην παρουσίαση του βιβλίου κλήθηκαν να προλογίσουν οι κ.κ. Αθανάσιος Κελμάγερ, πρόεδρος του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών «Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών», η κα Μάγδα Κοντογιάννη, γραμματέας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος», και ο κ. Γεώργιος Παπαβασίλης, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων.

Σας περιμένουμε.

Υπό την Αιγίδα

 dimos varis voulas vouliagmenis

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Παρουσίαση Βιβλίου "Σκέψεις για την Αγροτική Ανάπτυξη"

Εγγραφή στο newsletter